امادگیهای قبل از انژیو
بعد از اینکه مشخص شد که بیمار مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلب بایستی انژیوگرافی شود باید امادگیهای قبل از انژیو انجام شود .
پزشک باید جهت اگاهی والدین و کاهش استرس انها درمورد علت نیاز به انجام انژیوگرافی و نحوه انجام ان را به زبان ساده به والدین توضیح دهد و نحوه اماده کردن کودک و کارهای لازم قبل از انژیوگرافی را به انها گوشزد کند.همچنین ضمن توضیح دادن عوارض احتمالی انژیوگرافی ،به سئوالات والدین پاسخ دهد.
باتوجه به اینکه انژیوگرافی برای کودک و والدین ممکن است همراه با نگرانی و استرس زیاد باشد ،بایستی پزشک و پرسنل درمانی در تمام مراحل قبل ،حین و بعد از انژیوگرافی حمایت روحی و روانی از بیمار و والدین را بعمل اورند.
چون بیماریهای غیر قلبی همزمان در بیماران مادرزادی قلب نسبتا شایع می باشد بنابرین در صورت وجود بیماری غیر قلبی از جمله بیماریهای کلیوی،مغز و اعصاب ،خونی ،ریوی و غیره باید قبل از انجام انژیوگرافی مشاوره های لازم انجام و اقدامات لازم بعمل اید.
برای تمام بیماران قبل از انجام انژیو بایستی ازمایشات خونی برای ارزیابی از نظر کم خونی ،عملکرد کلیوی ،اختلال انعقادی،هپاتیت و ایدز بعمل اید .از طرفی برای هر بیمار با توجه به شرایط خاص ان بیمار ممکن است ازمایشات اضافی دیگری نیز لازم باشد .
در صورتی که بیمار از قبل حساسیتی به موا د حاجب رادیولوژِی و یا داروهای بیهوشی داشته باشد ،بایستی قبل از انجام انژیو به پزشک خود اطلاع بدهد.
بیمارانیکه سرماخوردگی ،عفونت های تنفسی،اسهال و استفراغ ،تب ،خونریزی و یا بیماری دیگری دارند بهتر است انجام انژیوگرافی این قبیل بیماران به بعد از بهبود بیماریشان موکول گردد.
شب قبل از بستری کودک بایستی حمام برده شود و در جوانان موهای ناحیه کشاله ران و قفسه سینه باید تراشیده شود .ناخنها نباید لاک داشته باشد و دختر خانم ها بهتر است زیورالات نداشته باشند .
اگر بیمار اسپرین و یا وارفارین مصرف می کند بایستی به پزشک معالج اطلاع داده شود تا در صورت نیاز با نظر پزشک قطع گردد.
بر حسب روتین بیمارستان مربوطه بیماریک روز قبل و یا در همان روز انجام انژیو در بیمارستان بستری می گردد.
بر حسب نوع بیماری ،انژیوگرافی تشخیصی یا درمانی،طول مدت انژیوکرافی و صلاح دید پزشک بیمار بیهوشی عمومی کامل و یا بیهوشی سطحی میگیرد.به همین دلیل بیماران باید قبل از انجام انژیوگرافی باید ناشتا باشند (چیزی نخورند و ناشامند ) طول مدت ناشتا ماندن بر حسب سن بیمار متفاوت می باشد . در شیرخوران زیر یک سال از 4 ساعت قبل از انژیو نباید شیر خورده باشند ،ولی تا 2 ساعت قبل از انژیو میتوانند اب مصرف کنند.در حالیکه در کودکان بزرگتر طول مدت ناشتائی طولانی تر می باشد .جوانان باید حداقل بمدت 8 ساعت ناشتا باشند.در طول مدت ناشتائی بیماران سرم دریافت میکنند.
مصرف یا عدم مصرف داروهای قبلی بیمار بایستی با نظر پزشک باشد.
جهت تزریق داروهای بیهوشی و دادن سرم معمولا از دست چپ رگ گیری انجام میشود و بایستی مادر کودک مراقب کشیدن و خراب کردن رگ توسط کودک باشد.
آدرس مطب : شريعتي،بالاتر از سه راه ميرداماد ،بعد از مترو شريعتي ،جنب پمپ بنزين كوچه شواري اولين ساختمان پزشكان
تلفن : 22843289 - 021
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .